Drage kolege, u iclju poboljšanja Lovačkog lista i njegovog sadržaja odlučili smo da se obratimo najbitnijim osobama u cijeloj priči, a to su lovci, odnosno naši čitatelji.

Ovi putem Vas molimo da ispunite anketu kako bismo dobili od Vas smjernice na koji način da uređujemo Lovački list i ujedno ga prilagodimo zahtjevima naših lovaca.

Anketu možete popuniti ukoliko kliknete O V D J E.

 

Ili jednostavno možete da je popunite u nastavku teksta. Molimo Vas da odgovorite iskreno, svi odgovori su obavezni. Odgovaranjem na anektu ujedno Vam je omogućeno da učestvujete, skupa sa nama, u kreiranju kvalitetnijeg Lovačkog lista. Nakon što popunite anketu molimo Vas da kliknete na opciju SUBMIT.

 

 

KONTAKT INFORMACIJE

 

  

Adresa: Petrakijina 24, 71000 Sarajevo

Telefon / Fax: +387 33 668 209

Žiro račun: 161 00000 1445 0004

E-mail: slobihredakcija@gmail.com

SAVEZ LOVAČKIH ORGANIZACIJA U BOSNI I HERCEGOVINIH

Savez djeluje i radi u kontinuitetu od 1925. godine do danas. Savez lovačkih organizacija djeluje  s ciljem da lovačkim organizacijama obezbjedi i omogući da zajednički i lakše ostvaruju svoja prava i interese na nivou države kao i izvan granica učlanjivanjem u evropske asocijacije. 
Savez je član Međunarodnog savjeta za uzgoj, zaštitu i lov (CIC) i  i Federacija lovačkih asocijacija evropske unije (FACE).