Dragi lovci, pred nama je još jedna manifestacija poznata kao "Druženje lovaca". Ovim putem želimo da Vas pozovemo na Igman, 24. augusta ove godine, kako bismo skupa proveli nezaboravne trenutke. Na manifestaciji ćemo, osim druženja po kojem su lovci poznati, održati i niz događaja poput sportskih disciplina, takmičenja u streljaštvu za pionire, izbora najboljeg lovačkog jela, najljepše zastave lovačkog društva, ali i specijalizovane izložbe lovačkih pasa.
Ovim putem Vas pozivamo da uveličate ovu manifestaciju, a pozvani su svi lovci, prijatelji lovaca, ljubitelji prirode, kao i svi ljudi dobre volje!

Kompletan program možete pogledati u nastavku.

KONTAKT INFORMACIJE

 

  

Adresa: Petrakijina 24, 71000 Sarajevo

Telefon / Fax: +387 33 668 209

Žiro račun: 161 00000 1445 0004

E-mail: slobihredakcija@gmail.com

SAVEZ LOVAČKIH ORGANIZACIJA U BOSNI I HERCEGOVINIH

Savez djeluje i radi u kontinuitetu od 1925. godine do danas. Savez lovačkih organizacija djeluje  s ciljem da lovačkim organizacijama obezbjedi i omogući da zajednički i lakše ostvaruju svoja prava i interese na nivou države kao i izvan granica učlanjivanjem u evropske asocijacije. 
Savez je član Međunarodnog savjeta za uzgoj, zaštitu i lov (CIC) i  i Federacija lovačkih asocijacija evropske unije (FACE).